ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΟΡΤΙΩΝ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Δαχωρισμός φορτίων & Αποθήκευση – Cross Docking

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας υπάρχει η δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης μέχρι την παραλαβή και την αποστολή των εμπορευμάτων.

Στο χώρο μας γίνεται ο διαχωρισμός των εμπορευμάτων ανά προορισμό Αθήνα – Θεσσαλονίκη και σε επικοινωνία με τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μας η μεταφορά των εμπορευμάτων και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σας παρέχουμε

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχοντας ως όπλο το μεγάλο στόλο οχημάτων της εταιρείας μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα εκτέλεσης της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό με την 24ωρη εξυπηρέτηση.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΙΟΥ
Όλα τα οχήματα της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης GPS έτσι ώστε γνωρίζουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το φορτίο σας.
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ DOOR TO DOOR
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και να δώσει τη παραγγελία του.Τα φορτοταξί της εταιρείας μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στη ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS
Παρέχουμε μακροπρόθεσμη αποθήκευση & διανομή των εμπορευμάτων σας από τις εγκαταστάσεις μας στη Καρδίτσα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα εμπορεύματα στους πελάτες σας στο σωστό χρόνο, τόπο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ζητήστε Προσφορά

9 + 9 =