ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία μας από το 2010 στεγάζεται στη νέα ιδιόκτητη εγκατάσταση 3500 τ.μ και συνολικού εμβαδού με το περιβάλλοντα χώρο 9.000 τ.μ. στο 5ο χλμ Καρδίτσας – Αθηνών. Ο χώρος μας διαθέτει:

N

1 Ράμπα φόρτο-εκφόρτωσης εμπορευμάτων

N

Βοηθητικό εξοπλισμό ανύψωσης (περονοφόρα, παλετοφόρα)

N

24ωρη  φύλαξη των εμπορευμάτων σας μέσω σύγχρονου συστήματος φύλαξης

Σας παρέχουμε

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχοντας ως όπλο το μεγάλο στόλο οχημάτων της εταιρείας μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα εκτέλεσης της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό με την 24ωρη εξυπηρέτηση.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΙΟΥ
Όλα τα οχήματα της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης GPS έτσι ώστε γνωρίζουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το φορτίο σας.
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ DOOR TO DOOR
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και να δώσει τη παραγγελία του.Τα φορτοταξί της εταιρείας μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στη ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS
Παρέχουμε μακροπρόθεσμη αποθήκευση & διανομή των εμπορευμάτων σας από τις εγκαταστάσεις μας στη Καρδίτσα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα εμπορεύματα στους πελάτες σας στο σωστό χρόνο, τόπο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ζητήστε Προσφορά

5 + 5 =