ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
Μεταφορές Φορτίων, Μικροδεμάτων, Μετακομίσεις & Logistics

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας ALEX GIANNAKOS.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1965 από τον Αλέξανδρο Γιαννακό στη Καρδίτσα και όραμα του ήταν η μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Συνεχιστές του οράματος αυτού είναι οι δυο γιοι του Δημήτρης και Θωμάς Γιαννακός οι οποίοι μέσα από τις γνώσεις τους και την προσωπική εργασία τους κατάφεραν η εταιρεία  μέχρι και σήμερα να πρωτοστατεί στη γενική και ειδική μεταφορά των εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Καθημερινές Αναχωρήσεις από Καρδίτσα – Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη – Καρδίτσα – Αθήνα.

Η εταιρεία ALEX GIANNAKOS  αριθμεί πάνω από 50 οχήματα τα οποία μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να καλύψουν τις ανάγκες σε πάσης φύσεως μεταφορά εμπορευμάτων πανελλαδικά. Ο συνδυασμός της εξειδίκευσης και του επαγγελματισμού του προσωπικού μας αποτελούν το θεμέλιο της επιτυχίας μας στο τομέα της μεταφοράς. Ασφάλεια, Αξιοπιστία, Οικονομία κ’  σίγουρο αποτέλεσμα είναι τα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Η εταιρεία μας εκτελεί καθημερινά φορτώσεις μικροδεμάτων από και προς Αθήνα καθώς και Θεσσαλονίκη. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες μας αναλαμβάνουν την αποστολή τους και στους υπόλοιπους νομούς  με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός δικτύου για την κάλυψη των αναγκών όλης της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας.

Η εταιρεία μας εκτελεί μεταφορές συμπαγών φορτίων καθώς διαθέτουμε στόλο από   καρότσες επικαθήμενες, κουρτίνες συρόμενες και επικαθήμενες, πατώματα και ανατρεπόμενα επικαθήμενα κατάλληλα να μεταφέρουν πάσης φύσεως εμπορεύματα.

Επίσης η εταιρεία μας διαθέτει προς ενοικίαση περονοφόρα κλαρκ και φορτωτές για τις ανάγκες των πελατών μας.

Στις εγκαταστάσεις μας διατηρούμε πρατήριο υγρών καυσίμων GIANNAKOS OIL με 24ωρη εξυπηρέτηση 365 ημέρες το χρόνο. Εγγύηση ποιότητας καυσίμου και αυτοτροφοδοσία με βυτιοφόρο της εταιρείας μας.

Σας παρέχουμε

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχοντας ως όπλο το μεγάλο στόλο οχημάτων της εταιρείας μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα εκτέλεσης της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό με την 24ωρη εξυπηρέτηση.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΙΟΥ
Όλα τα οχήματα της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης GPS έτσι ώστε γνωρίζουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το φορτίο σας.
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ DOOR TO DOOR
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και να δώσει τη παραγγελία του.Τα φορτοταξί της εταιρείας μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στη ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS
Παρέχουμε μακροπρόθεσμη αποθήκευση & διανομή των εμπορευμάτων σας από τις εγκαταστάσεις μας στη Καρδίτσα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα εμπορεύματα στους πελάτες σας στο σωστό χρόνο, τόπο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ζητήστε Προσφορά

11 + 12 =