ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο εξοπλισμός μας

N

ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ (με υδραυλική πόρτα) για εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων.

N

ΤΡΑΚΤΟΡΕΣ (Euro 5 και Euro 6)

N

ΚΑΡΟΤΣΕΣ (κουρτίνες) για μεταφορά εμπορευμάτων ,φόρτωση και από τις δυο πλευρές.

N

ΚΑΡΟΤΣΕΣ (ανατροπής) για μεταφορά χύμα αγροτικών προϊόντων (δημητριακά), κατάλληλες και για μεταφορά scrap κατασκευασμένες από ανοξείδωτο και σίδηρο.

N

ΚΑΡΟΤΣΕΣ (σίτες) κατάλληλες για τη μεταφορά αγροτικών προϊόντων (βαμβακιού).

N

ΠΕΡΟΝΟΦΟΡΑ ΚΛΑΡΚ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΤΗΣ προς ενοικίαση για την ανύψωση των εμπορευμάτων σας.

N

ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ

Σας παρέχουμε

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχοντας ως όπλο το μεγάλο στόλο οχημάτων της εταιρείας μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα εκτέλεσης της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό με την 24ωρη εξυπηρέτηση.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΦΟΡΤΙΟΥ
Όλα τα οχήματα της εταιρείας μας είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης GPS έτσι ώστε γνωρίζουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται το φορτίο σας.
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ & ΔΙΑΝΟΜΗ DOOR TO DOOR
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του τηλεφώνου και του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και να δώσει τη παραγγελία του.Τα φορτοταξί της εταιρείας μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στη ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LOGISTICS
Παρέχουμε μακροπρόθεσμη αποθήκευση & διανομή των εμπορευμάτων σας από τις εγκαταστάσεις μας στη Καρδίτσα. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics, με αποτέλεσμα να φτάνουν τα εμπορεύματα στους πελάτες σας στο σωστό χρόνο, τόπο και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Ζητήστε Προσφορά

12 + 10 =